Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare. Intre timp se caleste pesmetul in ulei impreuna c
Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare. Intre timp se caleste pesmetul in ulei impreuna cu nucile (date prin masina de tocat) si zaharul. Intr-o cratita de teflon se incinge putin ulei peste care se rastoarna pastele si pesmetul preparat. Se amesteca totul foarte bine un minut.
Se serveste numai dupa ce s-a racit, cind se adauga si esentele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii