Pastele cu pesmet si zahar sunt un desert consacrat, un desert nepretentios, ieftin, cu ingrediente putine. Macaroanele cu pesmet pot fi servite si cu gem.
Va mai aduceti aminte din copilarie,atunci cind bunicile noastre ne presta acest delicios desert?
Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste.
Adaugam pesmetul si-l prajim putintel.
Adaugam zaharul, zaharul vaniliat.
Prajim 1 minut, dupa care adaugam pastele fierte al dente si fisticul. Servim pastele rotini cu gem de capsuni cald.
Pofta buna! Reteta Rotini cu pesmet si zahar a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii