Laptele se da in fiert cu miezul de vanilie si coaja de lamaie. Se presara grisul si se fierbe din nou. Se adauga migdalele macinate, si se fierbe la
Laptele se da in fiert cu miezul de vanilie si coaja de lamaie. Se presara grisul si se fierbe din nou. Se adauga migdalele macinate, si se fierbe la foc mic 10 min. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in compozitia de gris, impreuna cu galbenusele batute spuma cu 80 g miere. Se da la rece. Se inglobeaza frisca si albusul batut souma tare, separat. Se toarna intr-o forma de chec clatita cu apa rece si se da la frigider 2 ore.
Afinata se incalzeste cu suc de visine si sucul de lamaie. Se fierb 20 min inauntru perele decojite in dungi, se scot si se lasa sa se racesca. Praful de budinca se amesteca cu putina apa si se adauga la zeama de afinata. Se inglobeaza 50 g miere. Se rastoarna budinca si se serveste cu pere si sos.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii