Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se odihneasca cel putin 15 minute. Apoi se intind foile, cat mai subtiri. Se pregates
Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se odihneasca cel putin 15 minute. Apoi se intind foile, cat mai subtiri.
Se pregateste umplutura, din ingredientele specificate.
Cu aceasta compozitie se umplu foile, se ruleaza la ambele capete, se ung cu galbenus de ou, se presara mac...
A nu se uita uleiul pentru uns foile, inainte de rulare. Eu pun umplutura pe foi si apoi iau 2 linguri de ulei si stropesc cu ele foaia... dupa care rulez.
Se coace la 180 de grade, cca 30-40 min. Depinde de cuptor. Aveti grija sa nu se arda!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii