Din 180 g zahar se face zahar ars. Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in doua si se stropesc cu sucul unei lamai. Untul se
Din 180 g zahar se face zahar ars. Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in doua si se stropesc cu sucul unei lamai.
Untul se bate spuma, se adauga apoi amestecand mereu zaharul ramas si ouale pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt, sare si vanilie si se pune jumatate in crema de unt. Laptele se adauga apoi in aceasta compozitie si se completeaza cu restul de faina.
Se coace la 180 de grade pt aprox 40 minute.
Se rastoarna cand e rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii