Se fierbe pipetul de pui in apa, pina cind devine fraged. Dupa ce a fiert, se desface de os si se rupe in fisii. Se lasa deoparte sa se raceasca. Se l
Se fierbe pipetul de pui in apa, pina cind devine fraged. Dupa ce a fiert, se desface de os si se rupe in fisii. Se lasa deoparte sa se raceasca. Se lasa orezul in apa calduta timp de 2 ore, dupa care se scurge si se pune in robot, pina se farimiteaza. Se amesteca orezul cu laptele si se lasa pe foc cinci minute sau pina se ingroasa. Se adauga fisiile de piept de pui. Se mai lasa 5 minute. Se face focul mic si se adauga zaharul, dupa care se lasa vasul pe foc pina cind acesta se topeste. Se pune in castronele si se presara chimen.
Se serveste rece
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii