Terina cu miere si gorgonzola

Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu terina cu miere si gorgonzola.

Complexitate
redusa
Terina cu miere si gorgonzola

Ingrediente

  • 250g gorgonzola dolce IGOR
  • 125g unt
  • 50g miere
  • Dressing de otet balsamic
  • Legume taiate julienne

Mod de preparare

Topiti untul intr-o tigaie si amestecati cu mierea.

Taiati gorgonzola dolce IGOR si amestecati-o intr-un blender impreuna cu untul topit si mierea pana cand obtineti un preparat foarte cremos.

Intr-o tava puneti amestecul cu gorgonzola, unt si miere si lasati la frigider timp de 30 de minute.

Taiati preparatul culinar in felii subtiri.

 

Reteta de Paola Naggi


Se serveste impreuna cu legume taiate julienne pe o farfurie decorata cu cateva picaturi de dressing de otet balsamic.

Consistenta  cremoasa  si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate. Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe. Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci