Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se l
Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se lase.
In pahare de plastic se pun cateva nuci si bucatele de piersica , se toarna compozitia in pahare si se da la congelator 5-6 ore.
Se serveste pe farfurioara. Pentru ca toroncino sa iasa usor sin pahar, acesta se scufunda inainte in apa calda. Se orneaza dupa gust.
Pofta buna!
Reteta Toroncino, desert a fost propusa de cris69 pe forum culinar.ro
Alte retete cu frisca gasiti aici:
Salata de fructe cu frisca,
Clatite cu dulceata si frisca,
Crema de ciocolata si frisca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii