Toroncino, desert

Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Toroncino, desert

Ingrediente

  • 150g miere
  • 3 galbenusuri
  • 300ml frisca lichida
  • nuci
  • o piersica din compot

Mod de preparare

Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se lase.

In pahare de plastic se pun cateva nuci si bucatele de piersica , se toarna compozitia in pahare si se da la congelator 5-6 ore.

Se serveste pe farfurioara. Pentru ca toroncino sa iasa usor sin pahar, acesta se scufunda inainte in apa calda. Se orneaza dupa gust.
Pofta buna!

Reteta Toroncino, desert a fost propusa de cris69 pe forum culinar.ro

Alte retete cu frisca gasiti aici:

Salata de fructe cu frisca,

Clatite cu dulceata si frisca,

Crema de ciocolata si frisca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori