Ouale se bat, se pune apa, zaharul si zaharul vanilat si se face spuma. Faina se amesteca cu praful de copt se se amesteca cu spuma de oua. la sfarsit
Ouale se bat, se pune apa, zaharul si zaharul vanilat si se face spuma. Faina se amesteca cu praful de copt se se amesteca cu spuma de oua. la sfarsit se adauga si migdalele. se pune in tava si se da la cuptor.
Dupa ce s-a copt si e rece se scoate din forma si se taie in 3 bucati ( felii).
Ananasul se scurge de suc iar sucul se amesteca cu apa pana se ajunge la 450 ml. Budinca si zaharul se prepara cu acest suc. Se lasa budinca la racit. Untul se freaca spuma, apoi se amesteca cu budinca, trebuie ambele sa fie la temperatura camerei ca sa nu se taie. se trag deopart cateva bucati ananas pt ornat iar restul se taie bucati. se pune un blat pe un platou apoi jumatate din bucatelele de ananas se pune peste blat. crema se imparte in trei si se pune o parte peste ananas. apoi se pune al doilea blat, ananas, crema, al treilea blat si crema.
Se poate orna cu migdale, ananas sau dupa preferinte
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii