Clătite pufoase reţetă. Clatitele americane sunt indragite in lumea intrega. Mici si pufoase, clatitele americane, pot fi servite dulci sau sarate, in combinatiile preferate.
Clatitele americane sunt foarte versatile. De la reteta de baza de clatite americane prezentata aici puteti sa va creati propriile combinatii si sa adaugati in aluat: somon afumat, mazare, fructe proaspete.
In primul rand separati albusurile de galbenusuri in boluri separate. Adaugati faina, praful de copt si laptele peste galbenusuri si mixati pana obtineti un aluat nu tocmai subtire.
Mixati albusurile impreuna cu varful de sare pana sunt ferme si adaugati amestecand usor, de jos in sus, in aluatul cu galbenusuri.
In acest moment daca doriti mai puteti adauga si alte ingrediente la aluat.
Prajiti cate o clatita pe rand in tigaia incinsa, unsa cu unt, pe fiecare parte pana se rumeneste. Puneti o lingura sau doua de aluat, in functie de marimea dorita, in mijlocul tigaii.
Serviti clatitele americane clasice calde, si daca le doriti chiar clasice adugati sirop de artar si banane proaspete, sunt delicioase!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii