Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu sarea. Untul taiat bucatele se freaca pana se inmoaie si se amesteca cu faina, a
Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu sarea. Untul taiat bucatele se freaca pana se inmoaie si se amesteca cu faina, apoi cu galbenusurile. Se subtiaza compozitia cu lapte rece. Albusurile se bat spuma tare si se inglobeaza in compozitia de mai sus. Clatitele se prajesc la fel ca si cele obisnuite, cu deosebirea ca trebuie sa aiba o grosime de 1,5 cm si se prajesc doar pe o parte. Se pun una peste alta, pe un platou termorezistent, dupa ce fiecare a fost presarata cu zahar pe partea neprajita. Ultima clatita nu se pudreaza cu zahar.
Inainte de a fi servite se dau 5-10 minute la cuptor.
Alte retete de dulciuri:
Tort de mere coapte
Prajitura alba ca zapada
Prajitura Negresa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise ,,Retete inspirate de toamna " Ce sa va spun ? Mi-a facut o pofta grozava reteta dragei noastre...
Varza cu afumatura si soriciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii