Se pregatesc foile de clatite. Separat se face umplutura. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, galbenusurile si stafidele, dupa care se potriveste
Se pregatesc foile de clatite. Separat se face umplutura. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, galbenusurile si stafidele, dupa care se potriveste la gust de sare. Se umplu clatitele cu acest amestec si se ruleaza, dupa care se asaza pe o tava unsa cu unt. Se introduc in cuptor si se lasa pana cand se rumenesc putin.
Se servesc cu smantana.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura televizor Lapte de pasare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii