Se pregatesc foile de clatite. Separat se face umplutura. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, galbenusurile si stafidele, dupa care se potriveste
Se pregatesc foile de clatite. Separat se face umplutura. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, galbenusurile si stafidele, dupa care se potriveste la gust de sare. Se umplu clatitele cu acest amestec si se ruleaza, dupa care se asaza pe o tava unsa cu unt. Se introduc in cuptor si se lasa pana cand se rumenesc putin.
Se servesc cu smantana.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura televizor Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii