Mic dejun sau un desert usor de facut
Ouale se amesteca cu zaharul si untul. Adaugam iaurtul si praful de copt. Incorporam faina amestecand usor.
Lasam compozitia sa se odihneasca 10-15 min, timp in care se vor sparge eventualele cocoloase de faina.
Coacem clatitele in tigaia unsa cu ulei. Lasam sa se coaca pe o parte pana cand se sparg toate bulele si abia apoi se intoarce cu o spatula. Se servesc alaturi cu ce topping dorim, alturi de dulceata, sosuri de fructe, inghetata etc.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii