Mic dejun sau un desert usor de facut
Ouale se amesteca cu zaharul si untul. Adaugam iaurtul si praful de copt. Incorporam faina amestecand usor.
Lasam compozitia sa se odihneasca 10-15 min, timp in care se vor sparge eventualele cocoloase de faina.
Coacem clatitele in tigaia unsa cu ulei. Lasam sa se coaca pe o parte pana cand se sparg toate bulele si abia apoi se intoarce cu o spatula. Se servesc alaturi cu ce topping dorim, alturi de dulceata, sosuri de fructe, inghetata etc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii