1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. 3. Dupa ce
1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.
2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.
3. Dupa ce s-au incorporat ingredientele, pune coaja de lamaie si albusurile batute spuma.
4. Compozitia astfel obtinuta toarn-o in forme unse cu unt si tapetate cu putina faina.
5. Lasa la cuptor aproximativ o ora. Dupa ce s-au racorit , rastoarna budinca pe farfurioare si stropeste-o cu putin suc de portocale.
Se serveste la rece
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii