Crema Alba-ca-Zapada

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. 3. Dupa ce

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g iaurt mai gras
  • 3 oua
  • 50 g zahar
  • 1 pliculet cu zahar vanilat
  • 150 g faina
  • 1 lingurita cu unt
  • coaja de lamaie
  • sare

Mod de preparare

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.

2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.

3. Dupa ce s-au incorporat ingredientele, pune coaja de lamaie si albusurile batute spuma.

4. Compozitia astfel obtinuta toarn-o in forme unse cu unt si tapetate cu putina faina.

5. Lasa la cuptor aproximativ o ora. Dupa ce s-au racorit , rastoarna budinca pe farfurioare si stropeste-o cu putin suc de portocale.
Se serveste la rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci