Crema Alba-ca-Zapada

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. 3. Dupa ce

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g iaurt mai gras
  • 3 oua
  • 50 g zahar
  • 1 pliculet cu zahar vanilat
  • 150 g faina
  • 1 lingurita cu unt
  • coaja de lamaie
  • sare

Mod de preparare

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.

2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.

3. Dupa ce s-au incorporat ingredientele, pune coaja de lamaie si albusurile batute spuma.

4. Compozitia astfel obtinuta toarn-o in forme unse cu unt si tapetate cu putina faina.

5. Lasa la cuptor aproximativ o ora. Dupa ce s-au racorit , rastoarna budinca pe farfurioare si stropeste-o cu putin suc de portocale.
Se serveste la rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Spanac cu usturoi verde, la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Ciorba cu carne de porc
2
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Nectar de caise
3
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Coquelet de Bretagne - Franta
4
Mancaruri cu carne

Coquelet de Bretagne - Franta

Coquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.

Coquelet de Bretagne - Franta
Parteneri
Reteta de lasagna de post
Bucataras.RO

Reteta de lasagna de post

Parca cateodata ne saturam de toate mancarurile, parca nu stim ce sa mai facem, dar va propun eu astazi o reteta de lasagana...

Reteta de lasagna de post
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Prajitura cu capsuni si bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea