1. Curata portocala, tai-o in bucatele si presara deasupra zaharul vanilat. 2. Separat, bate iaurtul cu mierea pana obtii o crema omogena. 3. Adauga b
1. Curata portocala, tai-o in bucatele si presara deasupra zaharul vanilat.
2. Separat, bate iaurtul cu mierea pana obtii o crema omogena.
3. Adauga bucatelele de portocala si cereale si amesteca usor, pana se incorporeaza complet.
4. Compozitia astfel obtinuta las-o la rece cel putin o ora.
Se serveste la rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii