Bavarez de zahar ars

Pentru bavarezul de zahar ars se ard intr-o cratita mica 150 g zahar, astfel incat sa nu se inchida prea tare la culoare si se sting cu o lingura, doua de apa fierbinte.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 l lapte
  • 250 g zahar
  • 6 oua
  • 6 foi gelatina
  • 1 lingurita fecula
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru bavarezul de zahar ars se ard intr-o cratita mica 150 g zahar, astfel incat sa nu se inchida prea tare la culoare si se sting cu o lingura, doua de apa fierbinte. Se pun intr-o cratita smaltuita laptele, ouale, 100 g zahar, vanilie, o lingurita de fecula (sau de faina), zaharul ars si gelatina spalata cu apa rece. Se procedeaza apoi ca pentru bavarez de vanilie.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori