Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in prealabil apa re
Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in prealabil apa rece si se amesteca bine compozitia. Dupa ce s-a racit, se adauga frisca batuta cu putin zahar si se toarna in forme.
Se serveste dupa ce a stat 2-3 ore la rece.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Tiramisu Ciocolata de casa

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii