Bavareza de cafea

Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in prealabil apa re

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 galbenusuri
  • 150 gr zahar
  • 50 gr esenta de cafea
  • 100 ml lapte
  • 10 gr gelatina
  • 250 gr frisca
  • 1 pachetel zahar vanilat

Mod de preparare

Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in prealabil apa rece si se amesteca bine compozitia. Dupa ce s-a racit, se adauga frisca batuta cu putin zahar si se toarna in forme.


Se serveste dupa ce a stat 2-3 ore la rece.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Tiramisu Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori