Se amesteca sarea si praful de copt cu faina. Untul se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema fina. Se bat ouale si se adauga esenta de vanilie. Cr
Se amesteca sarea si praful de copt cu faina. Untul se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema fina. Se bat ouale si se adauga esenta de vanilie. Crema si ouale se adauga la faina. Mai tarziu se adauga si ciocolata si se amesteca bine. Amestecul obtinut se intinde pe o tava si se baga la cuptorul incins pentru 20-25 de minute. Se coace la 175 grade Celsius. Dupa ce s-a racit, se taie cubulete.
Alte retete cu ciocolata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii