Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa cam 15 min. sa se scurga de zeama. Gelatina dizolvata se amesteca cu laptele cald, se adauga
Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa cam 15 min. sa se scurga de zeama. Gelatina dizolvata se amesteca cu laptele cald, se adauga si aromele.
Ciocolata se topeste pe baie de apa; peste ea se toarna laptele "aromat" si se omogenizeaza bine.
Tofu se pune in blender si se mixeaza bine. Peste el se toarna amestecul de ciocolata si se mixeaza. Se toarna in forme, se decoreaza, se pune la frigider pt. cel putin 30 min. sa se raceasca.
Reteta Crema ciocolata a fost propusa de CristinaK
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii