Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa cam 15 min. sa se scurga de zeama. Gelatina dizolvata se amesteca cu laptele cald, se adauga
Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa cam 15 min. sa se scurga de zeama. Gelatina dizolvata se amesteca cu laptele cald, se adauga si aromele.
Ciocolata se topeste pe baie de apa; peste ea se toarna laptele "aromat" si se omogenizeaza bine.
Tofu se pune in blender si se mixeaza bine. Peste el se toarna amestecul de ciocolata si se mixeaza. Se toarna in forme, se decoreaza, se pune la frigider pt. cel putin 30 min. sa se raceasca.
Reteta Crema ciocolata a fost propusa de CristinaK
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii