Se curata castanele de coaja si se prajesc putin intr-o tava de teflon cu capac. In timpul prajitului se intorc de pe o parte pe alta. Se scot apoi si
Se curata castanele de coaja si se prajesc putin intr-o tava de teflon cu capac. In timpul prajitului se intorc de pe o parte pe alta. Se scot apoi si, cit sint fierbinti, se pun intr-un prosop si se freaca sa se dea jos pielita subtire ramasa. Se pun la fiert in lapte, cit sa le acopere, timp de vreo 45 de minute. Se lasa sa se raceasca in lapte, dupa care se scot si se dau prin masina de tocat cu gauri mici.
Margarina, zaharul si zaharul vanilat se freaca spuma cu mixerul. Ness-ul si romul (1 cm intr-un pahar) se amesteca.
Se amesteca toate ingredientele de pana acum cu mixerul pina se face spuma.
Se pune amestecul in forme de hartie mici (gen muffin). Se topeste ciocolata, se amesteca cu zaharul, cu apa si cu margarina. Se toarna deasupra, dar nu pe toata suprafata.
Se serveste rece, cu frisca batuta si cu ciocolata rasa. Se poate pastra in congelator.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii