Se face caramelul din zahar, cantitatea de zahar se alege din ochi in fucntie de tava in care se va pune la cuptor. Zaharul cat timp este cald se 'tap
Se face caramelul din zahar, cantitatea de zahar se alege din ochi in fucntie de tava in care se va pune la cuptor. Zaharul cat timp este cald se 'tapeteaza' marginile de la tava sau cratita in care se face.
Se amesteca ouale cu laptele si cu zaharul, pana sunt omegene dupa care se pun in tava si se dau la cuptor.
Pofta buna!
Retete cu crema de zahar ars:
Tort cu crema de zahar ars propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Crema de zahar ars, ...editie revizuita si adaugita propusa de alina-lili pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii