Crema delicioasa de cacao este o reteta simpla si rapida.
Se pun ouale intr-un vas cu pereti dubli, se adauga zaharul si se freaca bine, dupa care se pune faina impreuna cu cacaua continuand amestecatul pana se incorporeaza bine ingredientele. Se adauga laptele, treptat, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se pune vasul pe foc si se lasa pana se ingroasa compozitia. Cand compozitia a capatat consistenta unei marmelade se da vasul la o parte de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cand crema este calduta inca, se adauga untul si mirodeniile. Se pune in cupe si se baga la frigider. In crema de cacao se mai pot adauga nuci taiate si stafide.
Se serveste garnisita cu biscuiti de ciocolata sau cu frisca.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii