Mousse de ciocolată cu mascarpone este un desert rafinat, combinând ciocolată neagră topită cu cremoasa brânză mascarpone și frișcă. O delicioasă combinație de arome și texturi, perfectă pentru a impresiona orice invitat.
Azi iti prezentam un desert delicios, mousse de ciocolata cu mascarpone de la Delaco.
Incepe prepararea prin topirea ciocolatii la bain-marie. Separat, pune pe foc laptele cu 100g de zahar si cacaua pudra. Cand zaharul s-a topit, adauga ciocolata topita si lasa amestecul sa se raceasca, insa nu in totalitate.
Cand amestecul s-a racorit, adauga branza mascarpone si amesteca pana cand obtii o crema omogena.
Pentru un aspect mai elegant, monteaza desertul in pahare de diferite forme. Tapeteaza fundul fiecarui pahar cu trei sau patru biscuiti rupti in bucatele potrivite si adauga apoi crema obtinuta. Orneaza cu bucatele de capsune si lasa desertul la frigider pentru aproximativ 1 ora.
Serveste mousse-ul de ciocolata cu mascarpone dupa ce a stat la frigider alaturi de fructe proaspete.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii