Pasta de dovleac este sanatoasa si delicioasa, continand condimente speciale pentru a reflecta gustul specific al acestui sezon.
Pasta de dovleac este sanatoasa si delicioasa, continand condimente speciale pentru a reflecta gustul specific al acestui sezon.
Intr-un castron mare, bate crema de branza si zaharul pudra pana se omogenizeaza.
Adăuga dovleacul, smantana, scortisoara, cuisoarele, ghimbirul si nucsoara. Amesteca bine.
Pastreaza pasta rezultata in frigider.
Serveste pasta de dovleac cu felii de mere verzi, pere sau cu biscuiti de graham!
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii