Friganele din cozonac si inghetata
Batem ouale intregi cu zaharul, adaugam treptat laptele si smantana, radem nucsoara. Taiem din cozonac, felii de 3 cm grosime si inmuiem in amestecul de mai sus. Il lasam la scurs pe un grill, pana ne ocupam de migdale. Punem migdalele intr-o tigaie la foc mic, pana se coloreaza putin. In tigaia incinsa, adaugam untul, pe care l-am lasat la temperatura camerei. Adaugam feliile de cozonac si le lasam pana fac o pojghita crocanta. Se monteaza farfuria cu frigana prajita in unt, inghetata, zmeura si fulgii de migdale.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii