Se fierbe apa cu zaharul, pana se formeaza un sirop gros, apoi se adauga caisele spalate si rupte in bucati si se fierb bine. Se trec apoi caisele pr
Se fierbe apa cu zaharul, pana se formeaza un sirop gros, apoi se adauga caisele spalate si rupte in bucati si se fierb bine. Se trec apoi caisele prin sita si se adauga gelatina, care a fost inmuiata in apa rece si dizolvata intr-o lingura de apa fierbinte. Se pune vanilia si se amesteca totul bine. Compozitia se toarna intr-o forma umezita cu apa si se da la frigider. Cand compozitia s-a inchegat, se rastoarna pe o farfurie, dupa ce vasul a fost cufundat 1-2 minute in apa fierbinte.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu caise
Placinta cu visine
Tort cu mere si crema de zahar ars
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii