Se fierbe apa cu zaharul, pana se formeaza un sirop gros, apoi se adauga caisele spalate si rupte in bucati si se fierb bine. Se trec apoi caisele pr
Se fierbe apa cu zaharul, pana se formeaza un sirop gros, apoi se adauga caisele spalate si rupte in bucati si se fierb bine. Se trec apoi caisele prin sita si se adauga gelatina, care a fost inmuiata in apa rece si dizolvata intr-o lingura de apa fierbinte. Se pune vanilia si se amesteca totul bine. Compozitia se toarna intr-o forma umezita cu apa si se da la frigider. Cand compozitia s-a inchegat, se rastoarna pe o farfurie, dupa ce vasul a fost cufundat 1-2 minute in apa fierbinte.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu caise
Placinta cu visine
Tort cu mere si crema de zahar ars
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii