Caisele uscate se aleg, se spala, se asaza in cratita si se toarna deasupra apa rece. Dupa 2-3 ore, cind caisele s-au umflat, se fierb in aceeasi apa
Caisele uscate se aleg, se spala, se asaza in cratita si se toarna deasupra apa rece. Dupa 2-3 ore, cind caisele s-au umflat, se fierb in aceeasi apa (in care s-au pus la muiat). In timpul fiertului vasul trebuie sa fie acoperit cu capac. Caisele fierte se dau printr-o sita deasa se pun in cratita, se adauga zahar si amestecind cu o lopatica de lemn, se fierb la foc mic pentru ca sosul sa nu se prinda de cratita.
Se serveste cald sau rece
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereFlan de queso este o reteta spaniola ce seamana cu crema de zahar ars, doar ca se face cu crema de branza.
Flan de queso (flan de branza)Cea mai simpla tarta cu prune si crumble – Un deser perfect pentru sfârșitul verii sau începutul toamnei. Cum se face...
Tarta cu prune si scortisoaraUn deliciu pentru toate fripturile, pestele pe gratar sau prajit, pentru oricare preparat cu care se poate consuma aceasta...
Dulceata de ardei iutiDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii