Sos de migdale

Se oparesc migdalele, dupa care se curata de coaja, se usuca, apoi se toaca marunt. Se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul, apoi se toarna c

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr migdale
  • 400 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 4 galbenusuri

Mod de preparare

Se oparesc migdalele, dupa care se curata de coaja, se usuca, apoi se toaca marunt. Se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul, apoi se toarna cate putin lapte fierbinte si se amesteca usor.


Se serveste ca sos la budinci.

Alte retete de dulciuri:

Chec pufos Gogosi pufoase Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci