Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pina cind compozitia se inalbeste. Dupa aceea se pune fain
Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pina cind compozitia se inalbeste. Dupa aceea se pune faina si se amesteca. Compozitia astfel preparata se dilueaza treptat cu lapte fierbinte, amestecind mereu cu lingura, se lasa la foc mic pina nu ajunge sa dea in clocot. Cind sosul s-a ingrosat, se ia imediat de pe masina de gatit, se adauga praf de vanilie si se serveste cu budinca, crema si altele.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii