Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pina cind compozitia se inalbeste. Dupa aceea se pune fain
Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pina cind compozitia se inalbeste. Dupa aceea se pune faina si se amesteca. Compozitia astfel preparata se dilueaza treptat cu lapte fierbinte, amestecind mereu cu lingura, se lasa la foc mic pina nu ajunge sa dea in clocot. Cind sosul s-a ingrosat, se ia imediat de pe masina de gatit, se adauga praf de vanilie si se serveste cu budinca, crema si altele.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii