Gogosele de iaurt

Intr-un castron, bate cateva minute iaurtul cu oul si un praf de sare. Adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Presara apoi faina proaspat cernut

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Gogosele de iaurt

Ingrediente

  • 150 g faina
  • 200 g iaurt
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu esenta de vanilie
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • jumatate lingurita cu praf de copt

Mod de preparare

Intr-un castron, bate cateva minute iaurtul cu oul si un praf de sare. Adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Presara apoi faina proaspat cernuta si praful de copt. Amesteca usor, de jos in sus, pana se incorporeaza toata faina. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unui aluat de clatite ceva mai gros.

Cu o lingurita, ia din aluat si pune in uleiul incins. Rumeneste-le cate minute, pana se auresc pe ambele parti.

Scoate-le pe hartie absorbanta.


Cand s-au racorit putin, pudreaza-le cu zahar.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc