Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa care se amesteca impreun
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa care se amesteca impreuna cu cartofii, putina sare si piper. Se face aluatul pentru coltunasi din faina, oua, sare si smantana, se framanata bine, dupa care se intinde o foaie care se taie in patrate. Se umplu patratele cu amestecul de cartofi si se indoaie in forma de triunghi. Se pun la fiert, apoi se scurg si se toarna peste ei unt topit.
Se servesc calzi.
Alte retete:
Papanasi fierti
Placinta cu dovleac
Galuste cu prune
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii