Coltunasi cu cartofi

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa care se amesteca impreun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 2 oua
  • sare
  • 2 linguri smantana
  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 75 gr unt

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa care se amesteca impreuna cu cartofii, putina sare si piper. Se face aluatul pentru coltunasi din faina, oua, sare si smantana, se framanata bine, dupa care se intinde o foaie care se taie in patrate. Se umplu patratele cu amestecul de cartofi si se indoaie in forma de triunghi. Se pun la fiert, apoi se scurg si se toarna peste ei unt topit.


Se servesc calzi.

Alte retete:

Papanasi fierti

Placinta cu dovleac

Galuste cu prune

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc