Spanacul se spala si se pune la fiert. Apoi se scurge si se toaca bine, se amesteca cu un galbenus de ou fiert, un galbenus crud, cu faina si se ames
Spanacul se spala si se pune la fiert. Apoi se scurge si se toaca bine, se amesteca cu un galbenus de ou fiert, un galbenus crud, cu faina si se amesteca pe foc pana scade toata apa. Dupa ce s-a ingrosat, se adauga cascavalul ra, sare si piper. Se prepara aluatul de coltunasi din 2 oua, faina, smantana si putina sare. Se intinde apoi o foaie, se pun cu lingurita gramajoare de spanac la distanta intre ele. Se adauga a doua jumatate de aluat peste spanac si se taie patrate, care se fierb in apa clocotita, cu sare, la foc mic. Dupa ce coltunasii au fiert, se scurg si se pun intr-un vas, cu unt topit deasupra. Se toarna sos de rosii, se presara branza rasa si se pun la cuptor, sa se gratineze.
Se servesc calzi.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Chec pufos
Papanasi fierti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))
Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascavalIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii