Se intinde o foaie de aluat pe o planseta si pe jumatate din ea se pun cu lingurita, la distanta intre ele, gramajoare de dulceata de visine sau cate
Se intinde o foaie de aluat pe o planseta si pe jumatate din ea se pun cu lingurita, la distanta intre ele, gramajoare de dulceata de visine sau cate o lingurita de magiun de prune. Cealalta jumatate de foaie se intoarce deasupra si se taie cu paharul forme rotunde. Se lasa apoi putin sa creasca si se pun la copt in ulei fierbinte, craflele, pana cand se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete:
Papanasi fierti
Prajituri simple
Lapte de pasare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm preluat aceasta reteta de pe site-ul lui Radu Popovici. Minunata! Am adus cateva completari retetei asa ca va voi arata in...
Supa crema de rosiiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii