Galbenusurile se freaca bine cu sare, se incorporeaza treptat branza, faina, grisul iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se amesteca usor ingredin
Galbenusurile se freaca bine cu sare, se incorporeaza treptat branza, faina, grisul iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se amesteca usor ingredinetele si se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare. Galustele se formeaza cu o lingurita inmuiata de fiecare data in apa fierbinte. Se micsoreaza apoi focul, ca sa fiarba galustele aproximativ 10 minute. Se scot galustele cu lingura cu gauri si se pun intr-un alt vas cu unt incalzit, dupa care se mai tin 5-10 minute in cuptor la foc mic.
Se servesc cu zahar pudra.
Alte retete:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii