Se bate o spuma din 3 albusuri de oua, la care se adauga 150 g de nuci tocate si 200 g zahar. Cu lingura, se pun niste forme rotunde intr-o tava si s
Se bate o spuma din 3 albusuri de oua, la care se adauga 150 g de nuci tocate si 200 g zahar. Cu lingura, se pun niste forme rotunde intr-o tava si se baga la cuptor pentru putin timp. Intre timp se fierbe o crema dintr-un ou intreg, 3 galbenusuri, 50 g nuci si 100 g zahar. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu margarina, si zaharul vanilat, pana devine spumoasa. Se lipesc cate doua gogoase cu aceasta crema.
Alte retete de gogosi recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii