Se bate o spuma din 3 albusuri de oua, la care se adauga 150 g de nuci tocate si 200 g zahar. Cu lingura, se pun niste forme rotunde intr-o tava si s
Se bate o spuma din 3 albusuri de oua, la care se adauga 150 g de nuci tocate si 200 g zahar. Cu lingura, se pun niste forme rotunde intr-o tava si se baga la cuptor pentru putin timp. Intre timp se fierbe o crema dintr-un ou intreg, 3 galbenusuri, 50 g nuci si 100 g zahar. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu margarina, si zaharul vanilat, pana devine spumoasa. Se lipesc cate doua gogoase cu aceasta crema.
Alte retete de gogosi recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii