Gogosele cu cacao

Se prepara un aluat pripit din ingredientele indicate, intr-o tigaie adanca sau intr-un tuci, se incinge mult ulei, se ia cu lingurita uda din aluat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr faina
  • 100 gr unt
  • 1 pahar apa
  • 3 oua
  • sare
  • ulei
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 pachet zahar vanilat

Mod de preparare

Se prepara un aluat pripit din ingredientele indicate, intr-o tigaie adanca sau intr-un tuci, se incinge mult ulei, se ia cu lingurita uda din aluat si se prajesc gogosile, 3-4 minute fiecare. Se scot gogosile cu spumiera, se scurg bine si se pun pe o hartie absorbanta.

Pe planseta se amesteca zaharul pudra cu cacaua si vanilia si se

tavaleste prin acest amestec fiecare gogoasa prajita, dupa ce s-au

racit putin.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Tort de ciocolata cu crema de capsuni

Prajitura Negresa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori