Se prepara un aluat pripit din ingredientele indicate, intr-o tigaie adanca sau intr-un tuci, se incinge mult ulei, se ia cu lingurita uda din aluat
Se prepara un aluat pripit din ingredientele indicate, intr-o tigaie adanca sau intr-un tuci, se incinge mult ulei, se ia cu lingurita uda din aluat si se prajesc gogosile, 3-4 minute fiecare. Se scot gogosile cu spumiera, se scurg bine si se pun pe o hartie absorbanta.
Pe planseta se amesteca zaharul pudra cu cacaua si vanilia si se
tavaleste prin acest amestec fiecare gogoasa prajita, dupa ce s-au
racit putin.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Prajitura Negresa
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii