Se spala si se pune orezul la fiert in apa pentru cateva minute. Se strecoara si se pune la fiert din nou in lapte cu zahar. Se adauga in compozitia
Se spala si se pune orezul la fiert in apa pentru cateva minute. Se strecoara si se pune la fiert din nou in lapte cu zahar. Se adauga in compozitia de orez, fructele zaharisite si nuca. Se modeleaza apoi mici gogosele care se dau prin faina, ou batut si pesmet si se pun la prajit in ulei fierbinte.
Se servesc calde, cu sirop de coacaze.
Alte retete:
Gogosi pufoase
Galuste cu prune
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii