Gogosele de orez cu nuca

Se spala si se pune orezul la fiert in apa pentru cateva minute. Se strecoara si se pune la fiert din nou in lapte cu zahar. Se adauga in compozitia

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr orez
  • 500 mI lapte
  • 10 linguri zahar tos
  • 200 gr fructe zaharisite
  • 75 gr nuca taiata
  • 2 oua
  • faina
  • 1 lingura rom
  • pesmet
  • sirop de coacaze
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se spala si se pune orezul la fiert in apa pentru cateva minute. Se strecoara si se pune la fiert din nou in lapte cu zahar. Se adauga in compozitia de orez, fructele zaharisite si nuca. Se modeleaza apoi mici gogosele care se dau prin faina, ou batut si pesmet si se pun la prajit in ulei fierbinte.


Se servesc calde, cu sirop de coacaze.

Alte retete:

Gogosi pufoase

Galuste cu prune

Chec pufos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori