Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat omogen, mai gros decat aluat
Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat omogen, mai gros decat aluatul de clatite. Se formeaza gogosele care se pun in tigaia cu uleiul incins la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se servesc calde, cu sote de legume.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Ciorba radauteana Saratele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii