Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat omogen, mai gros decat aluat
Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat omogen, mai gros decat aluatul de clatite. Se formeaza gogosele care se pun in tigaia cu uleiul incins la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se servesc calde, cu sote de legume.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Ciorba radauteana Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii