Din faina, zahar, praf de copt, oua si smantana se plamadeste un aluat din care se intinde o foaie subtire. Cu un pahar se formeaza cercuri si se as
Din faina, zahar, praf de copt, oua si smantana se plamadeste un aluat din care se intinde o foaie subtire. Cu un pahar se formeaza cercuri si se asaza 3-4 pogacele una peste cealalta. Se danteleaza pe margini (in 3-4 locuri). Se prajesc in ulei incins. In timpul coacerii, gogosile se deschid si capata forma unui trandafir. Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii