Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede, pana se desprinde aluatul de pe va
Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede, pana se desprinde aluatul de pe vas. Apoi vasul cu aluat se da la o parte si dupa ce acesta s-a racit putin se adauga pe rand ouale, amestecand bine, dupa fiecare ou. Cu o lingurita inmuiata in ulei, se iau bucati mici de aluat, se pun intr-un vas cu ulei incins si se prajesc pana se rumenesc.
Gogosile se servesc calde sau reci, cu sirop sau cu sos de ciocolata, ori pudrate numai cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Turta dulce
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii