Se fierb laptele cu untul intr-o oala, se da drumul la faina si se amesteca repede. Se freaca aluatul pana se raceste si se inglobeaza galbenusurile.
Se fierb laptele cu untul intr-o oala, se da drumul la faina si se amesteca repede. Se freaca aluatul pana se raceste si se inglobeaza galbenusurile. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in ulei incins.
Cand sunt gata, gogosile se tavalesc prin zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii