Se pune la fiert apa (laptele) cu untul si sarea; cind incepe sa fiarba, se pune faina si in acelasi moment se amesteca repede cu lingura(aceasta oper
Se pune la fiert apa (laptele) cu untul si sarea; cind incepe sa fiarba, se pune faina si in acelasi moment se amesteca repede cu lingura(aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca pina cind compozitia incepe sa se desprinda de pe cratita. Se lasa sa se raceasca si se adauga zeama de lamiie si 4 oua frecate dinainte cu zaharul. Se amesteca totul foarte bine. Cu o lingura unsa cu grasime se ia din compozitie si se pune in cratita cu grasime bine infierbintata. Se lasa pina se rumenesc Se presara fiecare gogoasa cu zahar pudra vanilat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii