Gogosi simple

Drojdia, zaharul se freaca sa se lichefiez, se adauga untul, galbenusurile pe rind, romul, coaja rasa de lamiie, sarea, laptele caldut si apoi faina.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 120 gr unt
  • 40 gr drojdie
  • o lingura zahar
  • o lingurita rom
  • 1 virf lingurita sare
  • coaja de lamiie
  • 5 galbenusuri
  • 350 gr lapte

Mod de preparare

Drojdia, zaharul se freaca sa se lichefiez, se adauga untul, galbenusurile

pe rind, romul, coaja rasa de lamiie, sarea, laptele caldut si apoi faina.

Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se

taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori