Puneti laptele, apa, untul, sarea si zaharul intr-o oala la fiert. Cand untul e topit si laptele fierbe aruncati faina dintr-o data si amestecati rapi
Puneti laptele, apa, untul, sarea si zaharul intr-o oala la fiert. Cand untul e topit si laptele fierbe aruncati faina dintr-o data si amestecati rapid pana aluatul se desprinde de pe vas si se formeaza bila.
Lasati la racit aluatul 5 minute apoi incorporati ouale unul cate unul, omogenizand bine dupa fiecare.
Puneti aluatul intr-un sprit pentru ornat(daca nu aveti folositi o punga la care-i taiati un colt).
Puneti ulei la incins si cand e foarte fierbinte incepeti sa faceti spirale cu spritul direct in ulei, incepanad din centru si invartind de jur imprejur pana obtineti diametrul dorit la gogoasa.
Cand sunt rumene le scoateti pe un servetel de hartie ca sa se scurga grasimea.
Cald sau rece
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii