Se amesteca si se prajesc in ulei. I-am facut astfel pentru ca o tipa i-a mancat intr-un restaurant de forma asta dar prefer sa-i fac cu 1
Se amesteca si se prajesc in ulei.
I-am facut astfel pentru ca o tipa i-a mancat intr-un restaurant de forma asta dar prefer sa-i fac cu 100 de grame de faina mai putin asa cum si face mama pentru ca sunt mai moi si se simte mai bine gustul de branza.
Pofta buna!
Reteta Papanasi a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete de papanasi:
Reteta Papanasi prajiti a fost propusa de svetlana
Reteta Papanasi din branza de vaci a fost propusa de gherman_43428
Reteta Papanasi 'regali' a fost propusa de Pocahontas
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii