Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca ingredientele, acestea se ingroasa pe foc si se pun gramajoare in pesmetul pregatit dinainte (prajit cu adaos de zahar la sfarsit). La mij
Se amesteca ingredientele, acestea se ingroasa pe foc si se pun gramajoare in pesmetul pregatit dinainte (prajit cu adaos de zahar la sfarsit). La mijloc se pune cate o lingurita de dulceata si se impatura cu lingura. Succesul este garantat si se face foarte repede.
Reteta este din Ardeal, asa facea bunica.
Pofta buna!
Reteta Papanasi (fara banza de vaci) a fost propusa de POJAR FENESAN MARIA 4725 pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii