Reţetă de preparare a papanaşilor (fara banza de vaci)

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca ingredientele, acestea se ingroasa pe foc si se pun gramajoare in pesmetul pregatit dinainte (prajit cu adaos de zahar la sfarsit). La mij

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 9oo ml. de lapte batut
  • o cana de 250 de gris
  • + coaja de lamaie
  • zahar
  • dulceata

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele, acestea se ingroasa pe foc si se pun gramajoare in pesmetul pregatit dinainte (prajit cu adaos de zahar la sfarsit). La mijloc se pune cate o lingurita de dulceata si se impatura cu lingura. Succesul este garantat si se face foarte repede.


Reteta este din Ardeal, asa facea bunica.

Pofta buna!

Reteta Papanasi (fara banza de vaci) a fost propusa de POJAR FENESAN MARIA 4725 pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori