Se fierb cartofii in coaja si cat sunt inca fierbinti se curata si se fac piure, frecand cu dosul lingurii. Se amesteca piureul bine cu un ou intreg,
Se fierb cartofii in coaja si cat sunt inca fierbinti se curata si se fac piure, frecand cu dosul lingurii. Se amesteca piureul bine cu un ou intreg, branza, un praf de sare, coaja de lamaie rasa si zaharul. Se fac perisoare care se coc in ulei fierbinte.
Se servesc calde.
Alte retete:
Gogosi
Galuste cu prune
Placinta cu dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii