Se prepara mai intai inghetata de cacao. Se freaca trei oua cu sase linguri de zahar si se adauga romul. Laptele se fierbe cu cacaua pana cand da in c
Se prepara mai intai inghetata de cacao. Se freaca trei oua cu sase linguri de zahar si se adauga romul. Laptele se fierbe cu cacaua pana cand da in clocot. Se lasa apoi la racit si se adauga vanilia. Se incorporeaza amestecul de oua in lapte, amestecand foarte bine. Se pune intr-un vas la congelator. Se prepara apoi inghetata de capsuni. Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se paseaza, obtinandu-se un piure. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si se pun la bain-marie. Se adauga laptele si se amesteca bine, pana cand se ingroasa. Se lasa crema la racit, apoi se amesteca cu piureul de fructe. Inghetata de capsuni se pune intr-un vas la congelaton
Cand sunt aproape congelate, se scot ambele feluri de inghetata si se amesteca fiecare cu cate 100 g de frisca.
Se pun apoi intr-un singur vas mai mare in straturi suprapuse. Se lasa vasul la congelatori pana in momentul servirii.
Casata se serveste cu frisca si capsuni.
Alte dulciuri retete recomandate
Inghetata de zmeura
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii