Granita de pepene rosu este un desert aromat, rece, care cu siguranta te va racori in zilele de vara. Menta da un plus de savoare acestei retete de granita.
Granita este un desert rapid, inghetat ce poate fi preparat cu orice fel de fruct. Nu ai altceva de facut decat sa bagi bucatile de miez de pepene rosu intr-un blender, sa adaugi frunzele de menta (depinde de marimea pepenelui si de cat de aromat doresti sa fie) si sa adaugi miere dupa gust - daca pepenele nu este suficient de dulce.
Pui tot amestecul la congelator pentru vreo 3 ore si gata desertul inghetat.
Granita de pepene rosu se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii