In sucul de kiwi se pune zhar pana se face un fel de crema. Dupa aceea se adauga putin suc de soc, putina maioneza si albus. Se mai adauga putin zahar
In sucul de kiwi se pune zhar pana se face un fel de crema. Dupa aceea se adauga putin suc de soc, putina maioneza si albus. Se mai adauga putin zahar si 2 lingurite de lamaie. Se mai pune niste miere si smantana si se bate tot. Se pune lapte si se bate. Se toaca capsunile si se pun in tocanita. Se iau pufarinele si cerealele, se zdrobesc si se adauga la pasta.
OBSERVATII
Dupa fiecare ingredient adaugat se mai zahar dupa gust si se amesteca tot.
Rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii